• Login
040 – 2868987
info@prikkelsbv.nl

Prodir Pennen met bedrijfslogo

Prodir pen configuratorPrikkels kan razendsnel Prodir pennen bedrukken en leveren. Als geselecteerd dealer zijn we in staat om snel te leveren tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Prodir pennen om te communiceren, om vorm te geven aan uw ideeën en gedachten, om aantekeningen te maken voor uw dagelijkse werk… Een uitdaging waarbij pen en papier onontbeerlijk zijn. Prodir pennen zullen daar zeker niet bij achterblijven, met behoud echter van de traditionele kompassen waarop Prodir zich oriënteert: “Swiss made” kwaliteit, ecologische duurzaamheid, technologische innovatie en design.

Een nieuwe balpen die recht op de toekomst afstevent. Dit sterke en hedendaagse karakter profileert de ES2, de laatste creatie van Prodir pennen. Met een zachte driehoekige vorm, gemodelleerd dankzij een adembenemend ontwerp. Voor de eerste keer met een clip van gesatineerd metaal en – ook met een waaier van fluor kleuren en te personaliseren vlakken.

Shop.prikkelsbv prodir pennen

Logo Prodir pennen

 

 

 

 

Prodir DS1 Pen, met of zonder Dot

Prodir DS1 van Prikkels BV uit EindhovenKenmerkend van de prodir DS1 is zeer herkenbaar aan zijn clip die gestroomlijnd overloopt naar de houder. Basis uitvoering in diverse kunststof materialen. De optionele Dot kan net voor dát beetje extra ‘high exposure’ zorgen. De ‘Dot’ in de clip is optioneel en kan iedere gewenste kleur of bedrukking hebben. Diverse mogelijkheden en prijsvariaties. Prikkels is sinds jarenlang exclusief dealer en leverancier van Prodir pennen, vraag naar de scherpe prijzen en snelle levertijden.

Prodir DS1 Polished: SD1 TPP, DS1, TPC, TPCX – polished materiaal, niet doorzichtig glanzende pen met een optionele chrome metalen neus en een optionele bedrukte dot. – frosted materiaal, met een optionele chrome metalen neus en een optionele bedrukte dot.

Prodir DS1 Frosted: DS1 TFF, DS1 TFS, DS1 TFS, DS1 TFF-X – matte kunstof uitvoering, met een optionele chrome metalen neus en een optionele bedrukte dot. Prodir DS1 Mat: DS1 TMM, DS1 TMS, DS1 TMM-X

Meer informatie met prijzen voor de DS1 TPP, DS1 TFF, DS1 TMM en DS1 TPP


Prodir DS2 pen, De push button.

Prodir DS2 van Prikkels BV uit EindhovenFunctioneel en elegantie. Eerste uitvoering met klik systeem. Kan iedere gewenste kleur of bedrukking hebben. Diverse mogelijkheden en prijsvariaties.

Meer informatie met prijzen voor o.a. DS2 PFF, DS2 PFS, DS2 PFF en DS2 PTT, klik op de afbeelding. Prodir DS2 balpen met klik systeem Deze fuctionele balpen heeft een elegante uitstraling en is goed te bedrukken. Dit is de eerste Prodir balpen met de uitvoering van een klik systeem.

Net als de andere Prodir is de Prodir DS2 leverbaar in volgende uitvoeringen, te weten: DS2 PFF, DS2 PFS, DS2 PFF en DS2 PTT, zie afbeeldingen en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.


Prodir DS3 of de Prodir Ds3.1, De ring en clip uitvoering met twist systeem.

Prodir DS3 bedrukte pennen van Prikkels uit EindhovenDe ‘ring’ in de clip is optioneel en kan iedere gewenste kleur of bedrukking hebben. Zeer populaire uitvoering voor kilometers schrijfplezier. Diverse mogelijkheden en prijsvariaties.


Meer informatie met prijzen voor o.a. DS3 TFF, DS3 TFS, DS3 TTT , DS3 TTC en DS3 MTC.


Prodir DS4 pen, classic with style

Prodir DS4 bedrukte pennen van Prikkels BV uit EindhovenKlassieke balpen uitvoering met drukknop. vertrouwd en inmiddels zijn sporten verdiend tussen de pennen. Eventueel af te werken in Chome uitvoering. Diverse mogelijkheden en prijsvariaties. Uitvoering in basic of Chrome.

voor o.a. DS4 PTT-T, DS4 PTC, DS4 PPP en DS4 PPP-P


Prodir DS5 pen, Push and Twist

Prodir DS5 bedrukte pennen van Prikkels BV uit EindhovenIets extras’s, subtiel van Prodir. Een fraaie optie is om de cap over de clip transparant te houden. De pen kan dan op de clip en op deze cap bedrukt worden. Erg leuk is het om hier een in 3 fasen bewegend logo in te plaatsen.

Meer informatie met prijzen voor o.a. DS5 TAA, DS5 TVV, DS5 TPC-T en DS5 TVS-T

 


 

Prodir DS7, met centre button!

Prodir DS7 bedrukte pennen van Prikkels BV uit EindhovenInnovatief mechanisme met centrale drukknop. als het op elegantie aankomt, is dit het neusje van de zalm. Knopje kan zelfs in een aparte kleur worden uitgevoerd. Diverse mogelijkheden en prijsvariaties. De mooie en soevereine Prodir DS7 is perfect qua functionaliteit en vormen en heeft de Promotional Gift Award gewonnen

Meer informatie met prijzen voor o.a. DS7 PFS, DS7 PFF, DS7 PTC-F en DS7 PTC.


Prodir DS8, Push ballpen.. which side are you on?

Prodir DS8 pen met opdruk van Prikkels BV uit EindhovenEen navulbare push balpen met welbekende Floating Ball jumbo refill. Standaard kleuren in Matt,Polish, varnished en soft touch. Optionele drukknop in chromen uitvoering. Vraag vrijblijvend een sample aan. Door middel van de elegante driehoekige afwerking is het mogelijk om een bedrukking op diverse zijden te bedrukken. Dit kan in zelfs tot maximale kleuren.

Meer informatie met prijzen voor o.a. DS8

Wij sturen u graag informatie en samples toe!

 

  


 

Prodir DS10, de nieuwe ES2

Prodir DS10 bedrukte pennen van Prikkels BV uit Eindhoven

Een navulbare push balpen met welbekende Floating Ball jumbo refill. Standaard kleuren in Matt,Polish, varnished en soft touch. Optionele drukknop in chromen uitvoering. Vraag vrijblijvend een sample aan. De pen is tevens leverbaar in satin finished en gepolished drukknop. Door middel van de elegante driehoekige afwerking is het mogelijk om een bedrukking op diverse zijden te bedrukken. Twee plaatsen om te bedrukken en vervangt tevens de ES2 uitvoering van Prodir.

Meer informatie met prijzen voor o.a. DS10

Wij sturen u graag informatie en samples toe!


banner_276_125-12

Pin It on Pinterest

Share This