• Login
040 – 2868987
info@prikkelsbv.nl

Bedrukte schrijfblokken

Bedrukte Schrijfblokken en zelfklevende memo’s geheel naar wens bedrukt.

Prikkels BV levert bedrukte schrijfblokken en memoblokken geheel op maat. Een eigen logo en bedrukking op elke pagina is geen enkel probleem. Opmaak kunnen we voor u ontwerpen of kan u zelf aanleveren. We zijn allround en kunnen alle uitdagingen aan. Scherpe prijzen en maximale kwaliteit.

Prijzen en ontwerp op maat

Middels onze eigen Vormgever voor alle soorten opmaak kunt u bij ons terecht. We ontwerpen dit samen met u en zullen altijd een digitale proefdruk overleggen. Niet alleen voor de bedrukte schrijfblokken kunt u bij ons terecht maar ook voor kalenders, presentatiemappen, bureau-onderleggers, verpakkingen en digitaal drukwerk. Een selectie hiervan vindt u onder producten. Prikkels BV is u graag van dienst met een vrijblijvende offerte en advies op maat.

Verantwoord ondernemen

Wij vinden duurzaamheid belangrijk Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Steeds meer bedrijven besteden aandacht aan duurzaamheid en het milieu. Ook wij vinden het milieu belangrijk. Wij besteden tijdens ons productieproces en bij de keuze van grondstoffen aandacht aan het milieu. De verschillende punten waarop wij duurzaamheid nastreven hebben we samengebracht onder de noemer Green70. Hiermee denken wij een stap vooruit op een gezonde wereld.


Bedrukte Schrijfblokken zonder OmslagBedrukte Schrijfblokken zonder Omslag geleverd en gedrukt door Prikkels BV uit Eindhoven

Waarom een notitieblok? Het is altijd handig om bij te hebben om het een of ander te noteren. Maar als origineel relatiegeschenk kan het ook worden gebruikt. Wij kunnen ervoor zorgen dat het schrijfblok wat u uitkiest op maat gemaakt wordt zodat de boodschap of emotie goed word overgedragen aan uw relaties of medewerkers.

In alle formaten, elk gewenst aantal vellen per blok is mogelijk en zelfs de mogelijkheid voor bedrukking per blaadje met een andere tekst of afbeelding bedrukt is geen enkel probleem en behoort tot de standaard uitrusting.

Prijzen voor elke kwaliteit en soort papier zijn bij ons op te vragen.

Vraag hier uw scherpe prijzen aan.

  

Bedrukte Schrijfblokken met OmslagBedrukte Schrijfblokken met Omslag geleverd en gedrukt door Prikkels BV uit Eindhoven

Bedrukken van schrijf en notitieblokken

Dit is een leuk product om weg te geven aan uw relaties en klanten op een beurs bijvoorbeeld. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat dit vaak erg gewaardeerd wordt. Ook wordt dit product vaak gebruikt waardoor onbewust ook vaak aan uw organisatie wordt gedacht.

Full colour dekblad of pms kleuren druk op dekblad. Alles kan met alle mogelijkheden van het bedrukte schrijfblok zonder omslag.

Boorgaten of een wire o is natuurlijk ook mogelijk. meer ruimte voor creatie. Prijs voor bedrukking binnenzijde omslag is ook mogelijk.

Vraag hier uw scherpe prijzen aan.

 
Bedrukte Wire-o Blok Groot
Bedrukte Wire-o Blok Groot geleverd en gedrukt door Prikkels BV uit Eindhoven

Gebruiksvriendelijk en helemaal naar wens bedrukt is het wire-o schrijfblok in het formaat A4 en A5. het luxe gelamineerde omslag en het door u gekozen binnenwerk worden naar wens bedrukt.

Tip: het is mogelijk om extra gepersonaliseerde bladen met informatie aan blok toe te voegen.

Vraag hier uw scherpe prijzen aan.

  

Bedrukte Wire-o Blok met P.P. omslagWire-o Blok met P.P. omslag geleverd en gedrukt door Prikkels BV uit Eindhoven

Een Wire O met een kunststof bescherming voor  het wire-o schrijfblok te beschermen en vooral om het een mooi frosted look uiterlijk te geven kan een pp-plat worden toegevoegd. Zowel aan de voor- als aan de achterzijde van het blok.

Vraag hier uw scherpe prijzen aan.

 

 

Bedrukte Penblok A5

Bedrukte Penblok A5 geleverd en gedrukt door Prikkels BV uit Eindhoven

Een A5 schrijfblok van 100 vel met een luxe gelamineerde omslag. In de omslag past fraai een pen. Bedrukking is geheel naar wens. Voor al onze formaat bedrukte penblokken geldt exclusief pen, maar wij kunnen er een passende (bedrukte) pen voor u bijleveren.

Vraag hier uw scherpe prijzen aan.

 

 

 

Bedrukte Wire-o PenblokBedrukte Wire-o Penblok geleverd en gedrukt door Prikkels BV uit Eindhoven

Trendy schrijfblok met voor- en achterzijde frosted look pp. Het aantal bladen en de opmaak voor bedrukking is geheel naar uw wens mogelijk.

Optioneel: de schitterende metalen pen.

Vraag hier uw scherpe prijzen aan.

 

 

Bedrukte Hardcover Notitieboek geleverd en bedrukt door Prikkels BV uit EindhovenBedrukte Hardcover Notitieboek

Wie gebruikt er nou niet dagelijks een notieboek in de zakenwereld? Daarom is het slim om juist dit product te laten bedrukken voor uw relaties. Elke keer als uw relatie dit notitieboekje gebruikt denkt het in zijn of haar onbewust zijn aan uw bedrijf. Dus het is handig, komt professioneel over en goed voor uw naamsbekendheid.

Prachtig gebonden notitieboek A4 of A5 met een harde kaft en 50 of 100 vel schrijfpapier. Zowel de kaft als het schrijfpapier zijn geheel naar uw wens te bedrukken.

Optioneel: met een leeslint.

Vraag hier uw scherpe prijzen aan.

 

Bedrukte Hardcover Wire-oBedrukte Hardcover Wire-o geleverd en bedrukt door Prikkels BV uit Eindhoven

Alle voordelen van het populaire wire-o schrijfblok met als finishing touch de dikke hardcover. Dit zeer luxe schrijfblok is er in elk formaat en met het door u gewenste aantal vellen en bedrukking.

Vraag hier uw scherpe prijzen aan.

 

 

Bedrukte Hotelblokken

Bedrukt Hotelblok geleverd en bedrukt door Prikkels BV uit Eindhoven

Specifiek voor het Hotelblok is het geringe aantal blaadjes. Meestal zitten er slechts 5 of 10 blaadjes in het blok, dat op verschillende formaten leverbaar is. Daardoor is het Hotelblok erg voordelig.

Tip: ook inzetbaar bij elke cursus of meeting!

Vraag hier uw scherpe prijzen aan.

 

 

Bedrukte spelblokkenBedrukt Spelblok geleverd en bedrukt door Prikkels BV uit Eindhoven

Zoveel spellen, zoveel spelblokken van scrabble tot klaverjassen en van yahtzee tot bridge om maar eens een paar voorbeelden te noemen. Natuurlijk ook een prima idee om uw logo mee te drukken of sponsor te zijn.

Vraag hier uw scherpe prijzen aan.

 

 

Bedrukte CongresblokkenBedrukte Congresblokken geleverd en bedrukt door Prikkels BV uit Eindhoven

Waarom een Congresblok? Het is altijd handig om bij te hebben om het een of ander te noteren. Maar als origineel relatiegeschenk kan het ook worden gebruikt. Wij kunnen ervoor zorgen dat het schrijfblok wat u uitkiest op maat gemaakt wordt zodat de boodschap of emotie goed word overgedragen aan uw relaties of medewerkers.

Bijzonder mooi A5 25 vels schrijfblok. In de omslag zijn 2 setjes handige pagemarkers verwerkt. De bedrukking van de omslag is geheel in full colour.

Prijzen vanaf € 1,73

Vraag hier uw scherpe prijzen aan.

 

bedrukte Knakboxenbedrukte Knakboxen geleverd en bedrukt door Prikkels BV uit Eindhoven

De Knakbox laat zich versturen of overhandigen als mooi full colour bedrukt en gelamineerd doosje met memoblaadjes. Na ontvangst kan het gemakkelijk op het bureau worden geplaatst.

Prijzen vanaf € 1,45

Vraag hier uw scherpe prijzen aan.

 

Bedrukte MousepadblokkenBedrukte Mousepadblokken geleverd en bedrukt door Prikkels BV uit Eindhoven

Een mousepadblok van 25 vel of een veelvoud daarvan gebruik je niet alleen als snelweg voor je muis, maar ook voor snelle notities.

Prijzen vanaf € 0,55

Vraag hier uw scherpe prijzen aan.

 

Bedrukte SchriftenBedrukte Schriften geleverd en bedrukt door Prikkels BV uit Eindhoven

Schiterende schriften met als optie een stevige luxe glansgelamineerde full colour bedrukte omslag. Standaard met ruitjes, lijntjes of blanco, maar een eigen bladzijde bedrukking is natuurlijk ook mogelijk. En wat dacht u van van extra informatie op de binnenzijde van de omslag? Het kan allemaal! Handig als give-away op een beurs maar ook om zelf te gebruiken op het werk of eventueel thuis. Dit product kun je laten bedrukken in eigen stijl. Je kunt het zo gek maar niet bedenken of wij kunnen het.

Prijzen vanaf € 0,65

Vraag hier uw scherpe prijzen aan.

 

Bedrukte KubusblokkenBedrukte lubusblokken geleverd en bedrukt door Prikkels BV uit Eindhoven

De kracht van reclame zit ‘m in de herhaling. Dus zit u gebeiteld met een notitieblok van 500 of 1000 vel. Een beter en makkelijker te gebruiken geheugensteuntje is er niet.

Prijzen vanaf € 1,33

Vraag hier uw scherpe prijzen aan.

Bedrukken van bureau onderleggers

Wij kunnen een groot assortiment van verschillende bureauonderleggers leveren. Dit kan handig zijn op kantoor maar ook voor thuis natuurlijk. U kiest de bedrukking en wij regelen de rest. Je kunt dit aanschaffen voor eigen gebruik op kantoor of juist als relatiegeschenk aan uw relaties.

Bedrukte schrijfmappen

Onze mappen zijn verkrijgbaar in grote en in kleine hoeveelheden. Je kunt deze uiteraard laten bedrukken naar eigen stijl en mening. Het zijn kwalitatief erg goede mappen die in het dagelijkse gebruik lang mee zullen gaan. Ook dit product wordt veel gebruikt waardoor uw merk onbewust vaak wordt opgenomen door uw relaties en klanten.

Zelfklevende memo’s bedrukken

Voor thuis zijn deze zelfklevende memo’s handig maar op kantoor kun je tegenwoordig ook niet meer zonder. Je zult je afspraken niet snel vergeten door simpel weg een blaadje op je bureau of op je computer te plakken. Je kunt deze bij ons laten bedrukken met een bepaalde tekst of met uw logo. Voor weggevers op beurzen zijn ze ook handig maar je kunt ze natuurlijk ook zelf gebruiken. Elke keer als deze worden gebruikt denken mensen in hun onbewust zijn toch even aan uw bedrijf.

Kwaliteit voor een lage prijs

Je kunt veel informatie vinden op onze website over de producten die wij aanbieden. Zoals je zelf ook al wel hebt gezien bieden wij scherpe prijzen aan voor een kwalitatief goed product. Neem contact op met ons voor gericht advies of vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

Pin It on Pinterest

Share This