• Login
040 – 2868987
info@prikkelsbv.nl

chipolo logopromotional gift award Chipolo van Prikkels BV
Wat is de Chipolo?

Het gaat af wanneer je het zoekt, het laat de laatst getraceerde verbinding zien. Schud de Chipolo en bel je telefoon, zelfs in silent mode. Bevestig, plak of voeg de Chipolo toe aan alledaagse items ( sleutels, fiets, koffer, portemonnee, maar ook halsband van de hond of rugzakje van je kind). Met de gratis te downloaden Chipolo app, lokaliseer je ieder verloren of ‘verstopt’ voorwerp in een paar seconden.
Je maakt contact met je verloren sleutels. Hiervoor gebruik je dan de Chipolo’s Range Meter, die je leidt naar je voorwerp. Of je gebruikt de Chipolo Network GPS op maps. In de app kunt u al vanaf 260 stuks uw eigen logo terug laten komen. Zo is het nog persoonlijker!

Schud en vind je smartphone of tablet.

Je bent je telefoon weer eens kwijt en hebt hem weer ergens neergelegd, maar geen idee waar? Lang zoeken is voorbij. Dankzij de de Chipolo. Je schudt hem, waarna je telefoon begint te trillen en geluidssignalen afgeeft. Zelfs wanneer hij in de stille stand is.

Bel naar je vermiste koffer, portemonnee etc.

Bel je verloren voorwerp alsof het een toestel is. The Chipolo speelt dan een geluid af wat je makkelijk herkend en hoort binnen een straal van 60 meter.
Met de sleutelhanger vind je makkelijk je mobiel terug en andersom. Een zeer grote toepassingsmogelijkheid, denk aan terugvinden en lokaliseren van je koffer, kind, portemonnee etc. Met de Chipolo app hou je al je spullen of huisdieren in de gaten en weet je precies waar ze zijn!

De Chipolo relatiegeschenk

Chipolo een zeer handige gadget. Uniek en goed in te zetten als relatiegeschenk. We kunnen deze voorzien van uw uitstralingen full colour verpakking.

Prijs

Minimale afname van bedrukte Chipolo’s zijn 100 stuks en prijzen zijn vanaf 17,50 incl. bedrukking. Vraag onderstaand uw vrijblijvende offerte op voor de bedrukte Chipolo met eigen opdruk of logo!

 

Aantal stuks

 

Prijs (€/Stuk)

100-500 18,50
501-1000 17,95
1001-3000 17,50

Stuur ons een vrijblijvende mail met uw offerte-aanvraag en u heeft direct een prijsvoorstel

 

Pin It on Pinterest

Share This