• Login
040 – 2868987
info@prikkelsbv.nl

Dopper Steel Drinkfles 800ml 

Vraag een vrijblijvende offerte aan en overtuig u van de beste prijs bij Prikkels BV

De Dopper Steel. Een sterk staaltje Dutch Design. Stoere, robuuste design drinkfles om genoeg water mee te nemen tijdens al je citytrips, outdoor-avonturen, lange dagen op werk, en ontspannen uurtjes thuis, eigenlijk altijd en overal dus!
Sterk, stoer, robuust, sexy: woorden schieten tekort bij het beschrijven van onze man van staal.
De Dopper Steel met eigen opdruk of gravereing als unieke fles is zo geliefd dat fans er met stalen zenuwen voor in de virtuele rij hebben gestaan. Deze rvs Dopper is toch wel een industrieel meesterwerkje.
En laten we eerlijk zijn: size does matter! Want in de Dopper Steel past 800 ml water, dat is bijna twee keer zoveel als in de Dopper Original. Ideaal dus voor de gulzige lieden onder ons, of juist de hele luie donders die willen besparen op heen-en-weertjes naar de kraan..  
 

De Dopper shop.

button aanbieding relatiegeschenk

Dopper Steel met (full colour) opdruk of gravering van uw logo?

De DOPPER Steel drinkfles is een prachtig Nederlands initiatief om de milieubelasting als gevolg van het gebruik van kunststof (PET) flessen te verminderen. Zeker daarom ook goed in te zetten als MVO relatiegeschenk. De Dopper Steel is een uitermate geschikt relatiegeschenk om te ontvangen. Prikkels BV is de aangewezen leverancier van de Dopper Steel. We kunnen de cup t/m Full colour rondom bedrukken of de houder graveren op de fles

De DOPPER is een in een ontwerpwedstrijd ontwikkelde drinkfles die dient om water of dranken in op te slaan. De DOPPER is eenvoudig te reinigen en gemaakt van een speciale weekmaker vrije kunststof die FDA goedgekeurd is.

 

Laagste Prijzen van De Dopper!

De Dopper Steel is vaatwasserbestendig tot 65°C. Laat uw Dopper Steel bedrukken of graveren met  uw logo en draag zo bij aan projecten waarbij minderbedeelde mensen ook de beschikking krijgen over drinkwater en sanitaire voorzieningen. De Dopper steel kunnen we volledig digitaal in full colour bedrukken. Maar natuurlijk ook in 1 of meerdere PMS kleuren. 

Prijzen Dopper original?

Klik hier voor de prijzen van de bedrukte Dopper original!

Pin It on Pinterest

Share This