• Login
040 – 2868987
info@prikkelsbv.nl

De Prodir DS4 pen (tijdelijk) niet meer leverbaar!

Neem hier een kijkje naar de andere Prodir pennen.

Prodir DS4 pen

Overtuig u ervan dat Prikkels de Nummer 1 is in Prodir pennen met bedrukking, vraag hier uw speciale scherpe prijzen aan en laat u door ons verrassen.. of wilt u liever bladeren in onze ONLINE Catalogus?   

Prodir DS4 pen in diverse Modellen en uitvoeringen.

Scherpe prijzen en snelle levertijden voor de Prodir DS4 pennen. Zeer populaire uitvoering voor kilometers schrijfplezier. Diverse mogelijkheden en prijsvariaties. Nieuw voor de DS4 is de Uitvoering in Glossy, Eco en Soft. Graag sturen we vrijblijvend samples.

Prodir DS4 Polished 

De Prodir DS4 pen, is een Push open-dicht balpen van polished materiaal, niet doorzichtig glanzende pen met een optionele gegalvaniseerde uitstraling. Elk onderdeel kan in verschillende kleuren worden uitgegeven en bedrukt worden. Een pen met een luxe en dynamische uitstraling in de perfecte vorm. Prikkels kan u diverse modellen aanbieden. Niet alleen de uitstraling laat een indruk achter, maar u voelt het ook tijdens het schrijven met de jumbo premec vulling die niet vlekt met een uitzonderlijk lange levensduur. Het is mogelijk de pen op verschillende plaatsen te laten bedrukken zoals zijkant clip, op de clip, onder de clip en op de huls.

Uitvoeringen zijn o.a. DS4 PPC, DS4 PPP, DS4 PFS, DS4 PTT, DS4 PTC
Vraag direct een prijsopgave of gratis sample aan en geef uw voorkeur hierbij aan.

Prodir DS4 Polished bedrukte prodir pennen van Prikkels BV uit Eindhoven

Prodir DS4 Soft touch 

De Prodir DS4, is een Twist Push-dicht balpen van velvet soft touch materiaal, Elk onderdeel kan in verschillende kleuren worden uitgegeven evenals de velvet touch. Een pen met een luxe en dynamische uitstraling in de perfecte vorm. Niet alleen de uitstraling laat een indruk achter, maar u voelt het ook tijdens het schrijven met de jumbo premec vulling die niet vlekt met een uitzonderlijk lange levensduur. Het is mogelijk de pen op verschillende plaatsen te laten bedrukken zoals zijkant clip, op de clip, onder de clip en op de huls.

Uitvoeringen zijn o.a. DS4 PPR-P, DS4 PTR-C, DS4 PPR-T,:
Vraag direct een prijsopgave of gratis sample aan en geef uw voorkeur hierbij aan.

Prodir DS4 Soft touch bedrukte prodir pennen van Prikkels BV uit Eindhoven

Prodir DS4 Transparant 

De Prodir DS4 pen, is een Push open-dicht balpen van doorzichtig materiaal, glanzende pen met een optionele verchroomde houder. Elk onderdeel kan in verschillende kleuren worden uitgegeven. Een pen met een luxe en dynamische uitstraling in de perfecte vorm. Niet alleen de uitstraling laat een indruk achter, maar u voelt het ook tijdens het schrijven met de jumbo premec vulling die niet vlekt met een uitzonderlijk lange levensduur. Het is mogelijk de pen op verschillende plaatsen te laten bedrukken zoals zijkant clip, op de clip, onder de clip en op de huls.

Uitvoeringen zijn o.a. DS4 PTT-T, DS4 PTT-C, DS4 PTC-T:
Vraag direct een prijsopgave of gratis sample aan en geef uw voorkeur hierbij aan.

Prodir DS4 Transparant bedrukte Prodi pennen van Prikkels BV uit Eindhoven

Prodir DS4 Kleuren_en_uitvoering bedrukte pennen van Prikkels BV uit Eindhoven

Wij leveren al sinds jaren bedrukte prodir pennen, als leverancier kunnen we scherpe prijzen aanbieden en zo kunt u goedkoop bij ons bestellen! Stuur ons vrijblijvend een aanvraag en wij reageren binnen 24 uur met een scherpe prijs!

Pin It on Pinterest

Share This