• Login
040 – 2868987
info@prikkelsbv.nl

Rituals Sakura pakket

THE RITUAL OF SAKURA Al eeuwenlang viert men in Japan de jaarlijkse bloei van de Kersenbloesem. De Kersenbloesem, de Sakura, markeert het ontwaken van de natuur en symboliseert dat leven en schoonheid vluchtig zijn en dat je er vol overgave van moet genieten. Geïnspireerd door deze traditie combineert onze The Ritual of Sakura collectie het zoete aroma van Kersenbloesem met de verzorgende eigenschappen van Rijstmelk. Zo ervaar je elke dag als een prachtig nieuw begin.


SAKURA Vier elke dag als een nieuw begin

INGREDIËNTEN Geniet van het leven met de luxe geur van Rijstmelk en Kersenbloesem RIJSTMELK In heel Azië is rijst het basisvoedsel. Het staat symbool voor overdaad, geluk en vruchtbaarheid. De essence van rijstmelk maakt de huid zacht, soepel en geeft een gezonde gloed. KERSENBLOESEM De fragiele bloesems van de ‘sakura’ (Japanse kers) worden door Japanse dichters vaak omschreven als ‘lente-sneeuw’. In Japan zijn ze een oeroud symbool voor de wedergeboorte van de natuur en puurheid. De delicate geur is heerlijk ontspannend.THE RITUAL OF SAKURA - RELAXING TREAT


Rituals Sakura pakket – Relaxing Treat: 4678

Inhoud cadeaupakket:
– The Ritual of Sakura Shower Foam 50ml
– The Ritual of Sakura Shower Scrub 70ml
– The Ritual of Sakura Bodycrème 70ml
– The Ritual of Sakura Shampoo 70ml

Uw inkoop: € 14,35 excl. BTW
Vraag hier speciale prijzen aan!

Insider’s tip: Onze nieuwe gift sets zijn verpakt in prachtige dozen, groot en klein, waar je straks al je waardevolle spullen in kunt bewaren.


Rituals Sakura pakket – RELAXING RITUAL – 004684 

RELAXING RITUAL - 004684

Ontdek en ervaar het ontspannende Sakura-ritueel thuis. Verwen jezelf of iemand anders met dit prachtige cadeau. De gift set is verpakt in een prachtige kleurrijke geschenkdoos.

Inhoud cadeaupakket:
– The Ritual of Sakura Shower Foam 200 ml
– The Ritual of Sakura Shower Oil 200ml
– The Ritual of Sakura Body Scrub 125gr
– The Ritual of Sakura Body Cream 70ml

Uw inkoop: € 21,75 excl. BTW
Vraag hier speciale prijzen aan!


Rituals Sakura pakket- RELAXING COLLECTION – 004690 

THE RITUAL OF SAKURA - RELAXING COLLECTION van Prikkels BV uit EindhovenOntdek en ervaar het ontspannende Sakura-ritueel thuis. Verwen jezelf of iemand anders met dit prachtige cadeau. De gift set is verpakt in een prachtige kleurrijke geschenkdoos.

Inhoud cadeaupakket:
– The Ritual of Sakura Shower Foam 200ml
– The Ritual of Sakura Body Scrub 125gr
– The Ritual of Sakura Bed & Body Mist 50ml
– Te Ritual of Sakura Body Cream 200ml

Uw inkoop: € 29,00 excl. BTW
Vraag hier speciale prijzen aan!

 


Sakura omschrijving van PrikkelsAlle Rituala pakketten  zijn geïnspireerd op een authentiek Oosters ritueel, zoals het Hammam stoombadritueel, de Ayurveda gezondheids- en schoonheidsleer en de scheertraditie van de Samurai-krijgers. Pakketten van rituals hebben allen een verhaal met een geschiedenis.
De Rituals producten worden vervaardigd uit de beste grondstoffen, en bevatten zo veel als mogelijk natuurlijke en organische ingrediënten uit duurzame bronnen.
Rituals werkt samen met de beste producenten ter wereld, een cultureel antropoloog en een selectie topparfumeurs.
Reis door de wereld van Rituals en ontdek dat geluk in het detail zit. Het is onze passie om jouw dagelijkse routines te veranderen in betekenisvolle rituelen.

Rituals houdt in de productie nauwlettend rekening met het milieu en alle producten zijn volledig proefdiervrij. Bovendien zijn de Rituals pakketten getest door vooraanstaande dermatologen. Op deze manier kan jij met een goed gevoel genieten van al het moois van Rituals. Bekijk het aanbod van Rituals online. Your body. Your soul. Your Rituals.

Wanneer u specifieke vragen heeft, kunt u ons altijd bellen.
Populaire Rituals zoekwoorden zijn onder andere: Rituals pakketten, rituals relatiegeschenk, Sakura pakket, Rituals kerstpakket, Deep relaxation, Touch of sunrise, Ayurveda rituals, Men’s essentials, Hammam rituals, Ayurveda secret, Men’s collection, Rituals leverancier, rituals geschenken

Pin It on Pinterest

Share This