• Login
040 – 2868987
info@prikkelsbv.nl

Rituals Samurai pakket 

Het Rituals Samuria pakket is gebaseerd op de Japanse samoerai krijgers die veel aandacht besteedden aan hun uiterlijk. Met hun zorgvuldige verzorgings rituelen maakten ze zich klaar voor de strijd, door een uiterlijk te creëren dat kracht, controle en zelfvertrouwen uitstraalde. Geïnspireerd door deze krijgers creëerden wij de The Ritual of Samurai collectie voor mannen waarmee je perfect verzorgd voor de dag komt en zo alle uitdagingen in je leven kunt trotseren.


004681-014681-The-Ritual-of-Samurai-Body-Refreshing-Treat-Giftset-Small-BOX van Prikkels bvRituals Samurai pakket: REFRESHING TREAT – 004681


Ontdek en ervaar het verkwikkende Samurai-ritueel thuis. Verwen uw relatie of medewerker met dit prachtige relatiege. De gift set is verpakt in een prachtige kleurrijke geschenkdoos.

Inhoud cadeaupakket:
– Samurai Shower 50ml
– Samurai Ice Shower 70ml
– Samurai Cool Hair 70ml
– Samurai Cool Deo 50ml

Afmetingen cadeaupakket: 25,5 x 15,4 x 4,9cm.

Insider’s tip: Onze nieuwe gift sets komen verpakt in prachtige dozen, groot en klein, waar je straks al je waardevolle spullen in kunt bewaren.

Uw inkoop: € 14,35 excl. BTW
Vraag hier speciale prijzen aan!


Rituals Samurai pakket: REFRESHING RITUAL – 004687

004687-014687-The-Ritual-of-Samurai-Body-Refreshing-Ritual-Giftset-Medium-BOX van Prikkels uit Eindhoven

Ontdek en ervaar het ontspannende Samurai -ritueel thuis. Verwen jezelf of iemand anders met dit prachtige cadeau. De gift set is verpakt in een prachtige kleurrijke geschenkdoos.

Inhoud cadeaupakket:
– Samurai Shower foaming shower gel 200ml
– Samurai Cool Scrub 70ml
– Samurai Cool Down shower gel 200ml
– Samurai Magic Shave 70ml

Afmetingen cadeaupakket: 23 x 23 x 9,5cm.

Insider’s tip: Onze nieuwe gift sets komen verpakt in prachtige dozen, groot en klein, waar je straks al je waardevolle spullen in kunt bewaren.

Uw inkoop: € 21,75 excl. BTW
Vraag hier speciale prijzen aan!


Rituals Samurai pakket: REFRESHING COLLECTION – 004693

004693-014693-The-Ritual-of-Samurai-Skin-Refreshing-Collection-Giftset-Large-BOX van Prikkels BVOntdek en ervaar het ontspannende Samurai-ritueel thuis. Verwen jezelf of iemand anders met dit prachtige cadeau. De gift set is verpakt in een prachtige kleurrijke geschenkdoos.

Inhoud cadeaupakket:
– Samurai Shave
– Samurai Shave repair
– Travel perfume – Bleu Byzantin
– Samurai Yuzu Shower

Afmetingen cadeaupakket: 22 x 22 x 17cm.

Insider’s tip: Onze nieuwe gift sets komen verpakt in prachtige dozen, groot en klein, waar je straks al je waardevolle spullen in kunt bewaren.

Uw inkoop: € 29,00 excl. BTW
Vraag hier speciale prijzen aan!


Alle Rituals pakketten  zijn geïnspireerd op een authentiek Oosters ritueel, zoals het Hammam stoombadritueel, de Ayurveda gezondheids- en schoonheidsleer en de scheertraditie van de Samurai-krijgers. Pakketten van rituals hebben allen een verhaal met een geschiedenis.
De Rituals producten worden vervaardigd uit de beste grondstoffen, en bevatten zo veel als mogelijk natuurlijke en organische ingrediënten uit duurzame bronnen.
Rituals werkt samen met de beste producenten ter wereld, een cultureel antropoloog en een selectie topparfumeurs.
Reis door de wereld van Rituals en ontdek dat geluk in het detail zit. Het is onze passie om jouw dagelijkse routines te veranderen in betekenisvolle rituelen.

Rituals houdt in de productie nauwlettend rekening met het milieu en alle producten zijn volledig proefdiervrij. Bovendien zijn de Rituals pakketten getest door vooraanstaande dermatologen. Op deze manier kan jij met een goed gevoel genieten van al het moois van Rituals. Bekijk het aanbod van Rituals online. Your body. Your soul. Your Rituals.

Wanneer u specifieke vragen heeft, kunt u ons altijd bellen.
Populaire Rituals zoekwoorden zijn onder andere: Rituals pakketten, rituals relatiegeschenk, Sakura pakket, Rituals kerstpakket, Deep relaxation, Touch of sunrise, Ayurveda rituals, Men’s essentials, Hammam rituals, Ayurveda secret, Men’s collection, Rituals leverancier, rituals geschenken

Pin It on Pinterest

Share This