• Login
040 – 2868987
info@prikkelsbv.nl

VrijMiBo pakket

Na een week hard werken hebben uw werknemers en/of gewaardeerde klanten een goede vrijdag middag borrel (VrijMiBo) verdiend. Wilt u hier graag op inhaken, kan een Vrijmibo uitkomst bieden. Op vrijdag wilt ten slotte iedereen wel een drankje doen. En waarom niet even blijven plakken als het gezellig is?

Het VrijdagMiddag Borrel pakket is een originele manier om uw werknemers en klanten eens te verrassen met een origineel pakket. Heeft u bijvoorbeeld mensen gedetacheerd, dan kunnen zij middels dit pakket extra indruk maken over uw bedrijf of instelling. het pakket staat gegarandeerd voor leuke reacties!vrijmibo pakket

De minimale afname is 25 stuks en voor elk budget kunnen we een leuk pakket samenstellen. We hebben 1 standaard pakket in het assortiment met verschillende prijsklassen. Uiteraard kunt u ook zelf aangeven wat u in het pakket gevuld wil hebben en de mogelijkheid is er zelfs dat wij de pakketten voor u versturen. 

Verpakking en uitstraling

De verpakking en uitstraling vinden wij erg belangrijk. Een persoonlijk kaartje toegevoegd aan het pakket doet het ook altijd erg goed. De verpakking kunnen wij bij een minimale afname van 100 stuks zelfs voorzien van een full colour wikkel. Ook de verpakking kan vaak op een originele manier ingezet worden. Denk bijvoorbeeld aan een Koelbox – Koeltas  als verpakking.

Informatie aanvragen over onze VrijMiBo pakketten?vrijmibo pakket van Prikkels relatiegeschenken uit Eindhoven

Neem even contact op via info@prikkelsbv.nl of bel ons gerust via telefoonnummer: 040-2868987. Wij kunnen creatief met u meedenken voor ieder thema of doelgroep. En dat is uiteraard vrijblijvend! 

Pin It on Pinterest

Share This